چرخ گوشت وسیله ای آشنا برای عموم مردم می باشد که یا با آن کار کرده اند و یا آنرا در قصابی ها دیده اند. یکی از انواع پرکاربرد این دستگاه ها، چرخ گوشت نیمه صنعتی می باشد که هم در منازل کاربرد دارد و هم در کارخانجات و قصابی ها مورد استفاده قرار می گیرد و به وسیله آن می توان انواع گوشت های قرمز ( گوسفند، گوساله، گاو ) و گوشت های سفید (مرغ، ماهی و بوقلمون) را به قطعات ریزتر و کوچک تر خرد کرد.
ابعاد چرخ گوشت نیمه صنعتی نسبت به مدلهای صنعتی کوچکتر است و برای مکانهایی که محدودیت فضا دارند، بسیار مناسب می باشد. از طرف دیگر چرخ گوشت نیمه صنعتی نسبت به مدلهای خانگی موتور قدرتمندتر و بازدهی بیشتری دارد.
آشنایی با انواع چرخ گوشت نیمه صنعتی : فروشگاه مینروا امگا
چرخ گوشت نیمه صنعتی از لحاظ ظاهری غالبا به شکل رومیزی تولید می شود و از لحاظ ساختار موتور به دو دسته تسمه ای و گیربکسی دسته بندی می گردد.
- در چرخ گوشت نیمه صنعتی تسمه ای بین موتور و سایر قطعات از تسمه های پلاستیکی به عنوان انتقال دهنده انرژی استفاده می شود. از قابلیت های مدل های تسمه ای این است که می توانند مواد غذایی آب دار مانند سیب زمینی یا پیاز را نیز چرخ کنند بدون اینکه آسیبی به قطعات داخلی و یا موتور دستگاه وارد شود. در ضمن تسمه ها از جنس پلاستیک هستند و با آب مواد غذایی واکنشی نشان نمی دهند. فروش چرخ گوشت صنعتی در سایت به صورت اینترنیت انجام می گیرد.