مزیت های سلفون کش:
بررسی انواع سلفون کش:
مواد خوراکی که شما می توانید آن ها را سلفون کنید شامل هر محصولی از جمله انواع قارچ پنیر خشکبار و آجیل میوه و سبزیجات و تره بار میباشد. از مزایای سلفون کردن مواد خوراکی عدم نفوذ رطوبت و هر نوع آلودگی محیطی به درون آن است. سلفون کردن بدون دستگاه اندکی زمان بر است و ممکن است شما کاربر عزیز زمان کافی برای انجام این کار را در اختیار نداشته باشید بنابراین ما به شما دستگاه سلفون کشی را پیشنهاد می کنیم که در ادامه به توضیح انواع آن میپردازیم این دستگاه از نظر جنس و نوع به دو دسته تمام استیل و نیمه استیل تقسیم میشود که نوع تمام استیل آن ضد زنگ می باشد بنابراین از مقاومت بالاتری برخوردار است. انواع دستگاه سلفون کش تمام استیل و معرفی آن ها به شرح زیر است:
دستگاه بسته بندی سلفون رومیزی: دستگاه دارای یک سیستم حرارتی است که میتوان درجه را تنظیم نمود. حداکثر عرض دستگاه بین ۴۰ تا ۴۵ سانتیمتر متغیر است . این دستگاه معمولاً در منازل و فروشگاه های کوچک بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.
دستگاه نیمه اتوماتیک: این دستگاه به دلیل توان بالاتری که دارد معمولاً در کارخانجات و صنایع بزرگ مورد استفاده قرار میگیرد و میتوان از آن برای سلفون جعبه ها در سایز ها و اندازه های گوناگون استفاده کرد. این دستگاه به دلیل توان بالاتری که دارد قیمت بیشتری نسبت به دستگاه رومیزی دارد. خرید دستگاه بسته بندی را از طریق سایت انجام دهید.
دستگاه خانگی: این وسیله در بازار تحت عنوان دستگاه سلفون کش استرچ معروف است و برای بسته بندی دستی استفاده می شود. جنس این دستگاه از آلومینیوم میباشد بنابراین بسیار سبک و کم وزن است منظور از بسته بندی های دستی موادی غذایی همچون گوشت، انواع سبزیجات، انواع میوه، مرغ و غیره می باشد.
دستگاه سلفون کوچک: این دستگاه نیز دارای یک سیستم حرارتی است و برای بسته بندی محصولات بسیار کم حجم مانند سبزی، میوه و قارچ و محصولات پروتئینی بسیار مناسب است.
فروشگاه تجهیزات
آدرس دفتر مرکزی فروش و نمایشگاه ← ميدان آزادي خيابان آزادي بعد از استاد معين ابتداي دكتر هوشيار پلاك ٨٣ طبقه ي سوم
خط ویژه چهار رقمی ← 0216123
همراه ← 09123124701
تماس نمایندگی ← 02133124701 - 02177379814 - 02133510970 - 02155833430 - 02177379815 - 02166085712
خط ویژه 02166919619