نکات مهم در استفاده از چرخ گوشت صنعتی
توجه به برخی نکات سبب افزایش طول عمر چرخ گوشت گیربکسی ایستاده مبله می شود:
- چرخ گوشت خالی نباید روشن باشد. فعالیت چرخ گوشت خالی به دلیل افزایش دور موتور سبب فرسودگی قطعات می شود؛
- هر ۱۵ الی ۲۰ دقیقه کار دستگاه باید به مدت ۵ ثانیه دستگاه خاموش باشد. به این ترتیب از فشار به موتور چرخ گوشت جلوگیری می شود؛
- از خرد و چرخ کردن پیاز، سبزیحات و سایر مواد غذایی با دستگاه چرخ گوشت خودداری شود. زیرا نفوذ آب این مواد به داخل موتور و سایز بخش های دستگاه سبب فرسودگی آن می شود. برخی از انواع چرخ گوشت های صنعتی امکان خرد کردن گوشت همراه با پیاز را دارند، بدون اینکه به دستگاه آسیبی جدی وارد شود؛
برای افزایش طول عمر چرخ گوشت توجه به این نکات ضروریست. بی توجهی به نکات مطرح شده، سبب کند شدن تیغه ها و کاهش کارآیی دستگاه می شود.
در کابان تجهیز انواع تجهیزات آشپزخانه های صنعتی در اختیار شماست
برای خرید چرخ گوشت گیربکسی ایستاده مبله و سایر انواع چرخ گوشت های صنعتی و خانگی مانند خرید چرخ گوشت آلفا باید به فروشگاه های معتبر مراجعه کنید. در این صورت شانس شما برای خرید محصولی با کیفیت بیشتر خواهد بود.
با توجه به تفاوت در ویژگی های چرخ گوشت صنعتی ایستاده و رومیزی این دو دستگاه کاربرد متفاوتی نیز دارند. چرخ گوشت های صنعتی رومیزی معمولا در غذاخوری ها و قصابی ها مورد استفاده قرار می گیرد. با توجه به این ویژگی از آن تحت عنوان چرخ گوشت قصابی نیز نامیده می شود.
در فروشگاه کابان تجهیز انواع تجهیزات آشپزخانه های صنعتی از قبیل تجهیزات آماده سازی، پخت و پز، برودتی، حرارتی، بسته بندی، نگهداری، شستشو و ظروف از بهترین و باکیفیت ترین برندهای داخلی و خارجی عرضه می شود.
کابان تجهیز
آدرس : تهران ، خیابان آزادی بعد از یادگار امام - نرسیده به چهار راه بهبودی نبش کوچه زمانی ساختمان 133 طبقه چهارم واحد 5
ایمیل : info@kabantajhiz.com
خط ویژه : 02166008000 - 02166009000
موبایل: 09122200108